Ayurveda Balance

Velkommen!

Hjertelig velkommen til Ayurveda Balance. Vi er glade for at kunne tilbyde dig originale og sundhedsfremmende Ayurvediske panchakarma behandlinger (Indisk massage), hvoraf nogle udføres synkront med to behandlere.

Ayurvediske panchakarma behandlinger er baseret på en urgammel viden om kroppens energibaner. Formålet er at fremme et godt helbred og et styrket immunforsvar; en beroligelse af nervesystemet og en foryngende vitalitet. Behandlingerne reducerer træthed og udmattelse; samt renser kroppen for affaldsstoffer og øger cirkulation i kroppens mange systemer.

Hvis du vil vide mere om hvilken behandlings-, massagetype passer bedst til dig, er du velkommen til at kontakte os.

    • Vi arbejder i stilhed, i et varmt miljø
    • Urter og olier er høj kvalitets, økologiske og tilpasses individuelt
    • 2 minutters gang fra Nørreport station
    • Kommunikation kan foregå både på dansk og engelsk

Vi glæder os til at se dig!

Ayurveda Massageteknikker

Gitte F. Kirk

Jeg har uddannelse som Maharishi Ayurveda massageteknikker og yogainstruktør. Jeg tager uddannelse som ayurvedisk livsstils vejleder, og studerer vedisk astrologi. Tidligere har jeg arbejdet mere end 25 år på skoler og i kommunalt regi som konsulent,  vejleder, logopæd, pædagog og lærer.

Irita Cigane

Jeg har en en professionsbachelorgrad i Ernæring og Sundhed fra Professionshøjskolen ABSALON. Jeg er også uddannet Ayurvedisk livstilssvejleder (en lægeeksamineret uddannelse fra Danmark) og er Maharishi Ayurveda massageteknikker (Niveau 2 ud fra 3). 

Det unikke ved klinikken, er at vi praktiserer og underviser i den gamle, oprindelige form for Ayurveda, Maharishi Ayurveda, dvs en viden som er uforfalsket, fri for forurening, ændringer eller forvrængninger og derfor er maksimalt effektiv. En viden, der rent faktisk virker. Det er luksusudgaven af ayurveda – det ypperste, det bedste, det højeste. 

Det er en strålende viden, der løfter, glæder, inspirerer og transformerer vores liv og helbred.

Klinikken baserer sin succes på at kombinere det bedste fra to verdener, ved at supplere moderne lægevidenskab med AyurVeda, som er Indiens tusindårgamle holistiske sundhedssystem. Vejledningerne sker først og fremmest efter de gængse retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen baseret på moderne lægevidenskab, og suppleres derpå med kost, motion, livsstil, yoga, meditation og ayurvediske principper.

Læs mere om vores tilbud: