Ayurveda Balance

Velkommen!

Hjertelig velkommen til Ayurveda Balance. Vi er enormt glade for at kunne tilbyde dig unikke, originale Ayurvediske panchakarma behandlinger, hvoraf nogle udføres synkront med to behandlere.

Ayurvediske panchakarma behandlinger er baseret på en urgammel viden om kroppens energibaner. Formålet er at fremme et generelt bedre helbred og et styrket immunforsvar; en beroligelse af nervesystemet og en foryngende vitalitet. Behandlingerne reducerer træthed og udmattelse; samt renser kroppen for affaldsstoffer og øger cirkulation i kroppens mange systemer.

    • Vi arbejder i stilhed, i et varmt miljø
    • Urter og olier er høj kvalitets, økologiske og tilpasses individuelt
    • 2 minutters gang fra Nørreport station
    • Kommunikation kan foregå både på dansk og engelsk
 

Vi glæder os til at se dig!

Gitte og Irita

Om os

Gitte F. Kirk

Jeg er uddannet Panchakarma tekniker fra MIU* og yoga instruktør. Igang med uddannelse som ayurvedisk livstilsvejleder, samt studerer vedisk astrologi. Tidligere uddannelse og erhvervserfaring er logopæd, sprogvejleder, pædagog og lærer.

Irita Cigane

Jeg har en kandidatgrad i Økonomi fra Letlands Universitet og en professionsbachelorgrad i Ernæring og Sundhed fra Professionshøjskolen ABSALON. Jeg er også uddannet Ayurvedisk vejleder (en lægeeksamineret uddannelse fra Danmark) og uddannet Panchakarma tekniker fra MIU*. 

Læs mere om vores tilbud: