Ayurveda Balance

Behandlinger

Maharishi Ayurveda Velvære Behandlinger. Du kan vælge mellem følgende behandlingerne:

Abhyanga massage

90 min

Helkropsmassage med 1 eller 2 terapeuter. Inklusiv hovedbunds, ansigts, nakke og skuldermassage.

Abhyanga fokuserer på beroligelse af nervesystemet.

En beroligende, blid, behagelig og dybt afslappende oliemassage med opvarmet olie, som udføres synkront på hver side af kroppen samtidigt af to specialuddannede terapeuter. Under behandlingen trænger de velgørende olier dybt ind i vævene, så urenheder og nedbrydningsprodukter løsnes og fjernes fra kropsvæv og cellestrukturer. Hele organismen bliver fornyet. Det foregår i et nøje struktureret forløb, først siddende og bagefter liggende, udført med bestemte strøg i en bestemt rækkefølge, der påvirker hele centralnervesystemet, så det falder til ro i en indre tilstand af dyb hvile. En ubeskriveligt behagelig tilstand, hvor sind og krop får en helhedsoplevelse.

Pris: 

Synkron 2.100 kr

Solo 1.600 kr 

Garshan massage

90 min 

Friktionsmassage (tør)  for at øge cirkulationen, energi og vægtpåvirkning.

Denne dynamiske og effektive massage gives med grovkornede silkehandsker, der både skaber friktion på hudoverfladen og også øger kredsløbet i hele kroppen. Behandlingen stimulerer stofskiftet, blodgennemstrømningen og lymfedrænagen. Den har en oplivende og fornyende virkning på celler og væv, og hos de fleste har behandlingen en rensende, forfriskende og slankende effekt på kroppen som helhed. 

Pris: 

Synkron 1.200 kr

Solo 900 kr 

Basti Behandling

45 min

Godt for lokal smertelindring.

En kortere lokal oliebehandling på lænden, hjertet, blæreområdet eller nakken. Det starter med en kort blødgørende massage og fortsætter med et lokalt oliebad på problemstedet, med en lun olieblanding, tilberedt med velgørende urter. 

Valg mellem:

  • Lændebasti
  • Hjertebasti

Pris: 

Solo 1.200 kr 

Podikizhi massage

90 min.

For gigtrelaterede smerter og ømhed omkring led.

Massagen inkluderer hovedbunds, ansigts, nakke og skuldermassage.

En lang hel kropsbehandling for dine led, hvor du bliver behandlet af to specialuddannede terapeuter i synkroni. Det er en massage med urtebolde. 

Behandlingen forbedrer kredsløbet og bevægeligheden af leddene. Desuden kan den være med til at mindske hævelse og frigøre nerver i klemme.

Pris: 

Synkron 2.600 kr

Patrapotali massage 

90 min

For smerter (f.eks. ryg), ømhed omkring led. 

Massagen inkluderer hovedbunds, ansigts, nakke og skuldermassage.

En lang hel kropsbehandling for dine led, hvor du bliver behandlet af to specialuddannede terapeuter i synkroni. Først får du en blid massage over hele kroppen med velduftende lune olier, der er indkogt med specielle urter. Bagefter får du en nænsom massagebehandling. Her bliver du masseret med stofposer, fyldt med et afkog af olier og urter, der virker afbalancerende og helbredende. Det virker afstressende, afslappende og lindrer smerter i led og muskler. Det er en behandling, der også traditionelt gives, hvis man ønsker at forny kroppen indefra.

Pris: 

Synkron 2.900 kr

Netra tarpana Behandling

60 min

Øjenbehandling (inklusiv ansigts, skulder og nakkemassage).

For plejning af trætte øjne.

Gæster oplever den her behandling som utroligt behagelig og dybt afslappende. Vi bliver hele tiden udsat for alt for mange visuelle stimuli, hvor vores øjne bliver trætte og overanstrengte. Det kan påvirke vores syn og hjerneaktivitet negativt. Netratarpana er en lokalbehandling for øjnene og synet, der virker afslappende på øjnene og omgivende vævsstrukturer. Det begynder med en afslappende, behagelig og velgørende ansigtsmassage, og en massage af hoved nakke og skuldre. Derefter får du en kølende, blid og nænsom øjenbehandling, hvor dine øjne bliver badet i en velgørende substans. Behandlingen løsner og fjerner urenheder i øjnene og øjenomgivelserne og styrker synet. Mange fortæller overraskende nok, at det også hjælper på deres hørelse. 

Pris:

Solo 1.200 kr 

Shirodhara Behandling

(kommer snart)

75 min

Olie strøm på panden – for at berolige sindet, fremme mentlal klarhed og balance.

Inklusiv hovedbunds, ansigts, nakke og skuldremassage.

Det er mange gæsters yndligsbehandling. En behagelig kontinuerlig strøm af olie, som føres langsomt udover og blidt henover panden i et bestemt mønster. Denne behandling virker afslappende og afbalancerende på hele nervesystemet, og virkningen er helt sublim. Denne behandling giver ofte oplevelser af transcendering, dvs. absolut indre stilhed og fred.

Shirodhara har bedst effekt, udført i et forløb af 3 behandlinger med en uges mellemrum.

Afslappende hovedbunds, ansigts, nakke og skuldermassage med velduftende og varm olie.

Need some guidance?
Request a free 15 min consultation